I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, July 20, 2012

ESOK START PUASA!!


Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah..sedar xsedar..esok kita sudah mula menunaikan salah satu rukun islam iaitu berpuasa di bulan Ramadhan...ramai yang excited dan xsabar nak mengimarahkan bulan ne...dan ramai juga yang mengambil kesempatan pulang ke kampung halaman untuk berpuasa,berterawih,bersahur dan berbuka bersama keluarga masing2 :) ...Emm tahun ne merupakan tahun ke 2 saya berpuasa jauh dari keluarga dan tidak balik ke Johor...tapi xpelah sy masih ada kembar dan kawan2 saya di sini :) ... tahun ne mungkin akan lebih baik dari tahun lepas kerana saya tidak bekerja di Naza lagi dan ada banyak masa untuk beribadat..Insyallah..so di kesempatan ini saya nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat..semoga kalian dirahmati dan dilindungi Allah swt..amin :)

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete